Σας Υποδεχόμαστε με Ασφάλεια

Η ομάδα μας δεσμεύεται να σας προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Η αίσθηση της ευθύνης, της φροντίδας και το μεράκι, που χαρακτηρίζουν από την πρώτη μέρα τη δουλειά μας, δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικά για εμάς. Η ευημερία όλων είναι η κύρια προτεραιότητά μας, ώστε να μπορούμε όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς.

Έχουμε λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα και έχουμε θεσπίσει νέες διαδικασίες στην καθημερινή μας ρουτίνα με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές και τους περιορισμούς που έχουν καθοριστεί από τις εθνικές αρχές δημόσιας υγείας:

Η φυσική απόσταση δε σημαίνει κοινωνική απόσταση - Διατηρούμε την κοινωνική εγγύτητα όπως πάντα, ενώ φροντίζουμε για την απαραίτητη φυσική απόσταση μεταξύ μας.

Φοράμε μάσκα και χαμογελάμε με τα μάτια μας - Είμαστε όλοι εκπαιδευμένοι στα πρωτόκολλα υγιεινής για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του Covid-19 και για να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη προστασία. Πλένουμε και απολυμαίνουμε τα χέρια μετά από κάθε συνάντηση, και φοράμε μάσκες προσώπου όταν απαιτείται, ωστόσο το πιο φωτεινό μας χαμόγελο είναι ακόμα εκεί, αλλά «ινκόγκνιτο».

Επιπλέον καθαρισμός για την ασφαλή διαμονή σας - Εντείνουμε τον καθημερινό καθαρισμό σε όλους τους χώρους μας καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας συχνότερα τις επιφάνειες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας με ιδιαίτερη προσοχή στις συχνά χρησιμοποιούμενες επιφάνειες. Κάνουμε χρήση προϊόντων υγιεινής υψηλού επιπέδου, τα οποία εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για βιώσιμη περιβαλλοντική διαχείριση.

Διατηρούμε τα χέρια καθαρά - Έχουμε τοποθετήσει στη ρεσεψιόν και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους απολυμαντικά χεριών με βάση το αλκοόλ.

Απολαμβάνετε το πρωινό της Νίνας με ασφάλεια - Το πρωινό σερβίρεται στο τραπέζι σας σε έναν υπαίθριο χώρο δίπλα στην πισίνα, όπου διατηρείται η απαιτούμενη απόσταση μεταξύ καθισμάτων και τραπεζιών (διαθέσιμη επιλογή υπηρεσίας δωματίου).

Ελαχιστοποιείται η φυσική επαφή - Τα κλειδιά των δωματίων απολυμαίνονται και παραδίδονται χωρίς φυσική επαφή, προσφέρονται μέθοδοι πληρωμής χωρίς μετρητά και οι αποδείξεις σας αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κολυμπάτε και απολαμβάνετε το νερό με ασφάλεια - φροντίζουμε να παραμείνουμε ασφαλείς, ενώ ευχαριστιόμαστε τη δροσιά της πισίνας, απολυμαίνοντας συστηματικά ξαπλώστρες και τραπέζια πριν και μετά τη χρήση, διατηρώντας μια ελάχιστη απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρων μεταξύ των ξαπλωστρών και ενισχύοντας την παρακολούθηση των επιπέδων του χλωρίου και του pH του νερού της πισίνας σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζονται από τις ελληνικές υγειονομικές αρχές.

Μένουμε σε εγρήγορση - Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της κατάστασης με τον COVID-19 και να ακολουθούμε τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών.

.
review us @
.
..
..
awards
.
..

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

* Απαραίτητα Πεδία

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly.