Ανακαλύψτε την Παραλία σας

Στη δυτική πλευρά της Αστυπάλαιας

Λιβάδι   

Μεγάλη οργανωμένη παραλία (ομπρέλες/ξαπλώστρες, καφετέριες, ταβέρνες, μίνι μαρκετ) με άμμο και ψιλό βότσαλο.

Τζανάκι 

Πρόκειται για τρεις μικρούς διαδοχικούς κολπίσκους που είναι προσβάσιμοι με χωματόδρομο που απαιτεί γύρω στα 10′ πεζοπορία. Οι παραλίες έχουν πεντακάθαρα νερά, μεγάλα βότσαλα και βράχια για βουτιές, ενώ προσφέρουν τρομερή θέα προς τη Χώρα και το Κάστρο.

Βάτσες

Μια πολύ όμορφη ακτή, στην κατάληξη δύο βουνοπλαγιών, που είναι καλυμμένη με βότσαλο και διαθέτει πεντακάθαρα γαλάζια νερά. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν μεγάλα αρμυρίκια που προσφέρουν φυσική σκιά, αλλά και λίγες ομπρέλες/ξαπλώστρες προς ενοικίαση, και ένα beach bar για να απολαύσετε δροσιστικά ροφήματα ή ενα ελαφρύ γεύμα.

Καμινάκια

Μία από τις γνωστότερες και ωραιότερες παραλίες του νησιού, σχετικά μεγάλη σε μέγεθος, με την άμμο και το ψιλό βότσαλο να συνδυάζονται αρμονικά. Διαθέτει κάποιες ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τον ίσκιο και από τα λιγοστά αρμυρίκια στο δεξί άκρο της παραλίας. Πάνω από την παραλία και σε πολύ κοντινή απόσταση λειτουργεί μια οικογενειακή ταβέρνα στην οποία μπορείτε να γευματίσετε μετά το μπάνιο σας. Αν είστε λάτρεις της εξερεύνησης του βυθού, φροντίστε να έχετε μαζί σας τον απαραίτητο εξοπλισμό, μιας και στα άκρα της παραλίας, υπάρχουν βράχια και μικρές σπηλιές.

Άγιος Κωνσταντίνος

Η παραλία είναι στρωμένη με ψιλά βότσαλα και άμμο και διαθέτει πεντακάθαρα νερά. Εδώ θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες, αρμυρίκια για φυσική σκιά, καθώς και μια ταβέρνα και ένα beach bar για να απολαύσετε ένα γεύμα ή να πιείτε κάτι δροσιστικό μετά το μπάνιο σας.

Στην ανατολική πλευρά της Αστυπάλαιας

Μικρό & Μεγάλο Στενό

Οι παραλίες αυτές βρίσκονται στο μέσον της Αστυπάλαιας, στην περιοχή Στενό όπου το νησί χωρίζεται σε δύο μέρη, στο Μέσα και στο Έξω. Η πρώτη παραλία είναι μικρή και αμμώδης με ελάχιστα αρμυρίκια. Αμέσως μετά βρίσκεται η παραλία Μεγάλο Στενό, μεγαλύτερη σε πλάτος με περισσότερα δέντρα και ομπρέλες/ξαπλώστρες, η οποία διαθέτει μια ταβέρνα και ένα beach bar. Τα ρηχά νερά της ακτής κάνουν το Μεγαλο Στενό ιδανική επιλογή για οικογενειακό μπάνιο.

Ανάληψη/Μαλτεζάνα

Βρίσκεται στο Μέσα Νησί, στον οικισμό Ανάληψη/Μαλτεζάνα, σε απόσταση 10 χλμ περίπου από τη Χώρα. Αμμώδης παραλία με αρμυρίκια και ρηχά νερά. Στο αριστερό άκρο της παραλίας υπάρχει προβλήτα η οποία εξυπηρετεί όσους επισκέπτες διαθέτουν σκάφος. Πολύ κοντά στην παραλία Ανάληψη, είναι και η παραλία Σχοινώντας.

Πλάκες

Ορμίσκος με υπέροχα νερά και μοναδικής ομορφιάς βυθό, που βρίσκεται λίγο πρίν τη Μαλτεζάνα και προσεγγίζεται μεσω ενός μονοπατιού. Οι Πλάκες αποτελούνται από δύο τμήματα, το ένα από μια μικρή βοτσαλωτή παραλία, ενώ το δεύτερο αποτελείται από βράχια (πλάκες) τα οποία επιλέγουν όσοι θέλουν περισσότερη ιδιωτικότητα.

Μπλέ Λιμανάκι

Μικρός ορμίσκος με εκπληκτικά διαυγή νερά και μαγευτικό βυθό, που βρίσκεται 300-350 περίπου μέτρα από το λιμάνι της Μαλτεζάνας. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται από σύντομο χωματόδρομο.

Ψιλή Άμμος

Λίγο μετά το αεροδρόμιο, βρίσκεται μια μεγάλη αμμουδερή έκταση με πεντακάθαρα γαλανά νερά, που προσεγγίζεται με χωματόδρομο.

Στα ανοιχτά της Αστυπάλαιας

Κουτσομύτης & Κουνούπα

Δύο κοντινά νησάκια στα ανοιχτά της Αστυπάλαιας, που αξίζουν μία ημερήσια εκδρομή με καραβάκι, που ξεκινά από τον Πέρα Γιαλό και τη Μαλτεζάνα, καθώς οι παραλίες τους είναι μοναδικές με καταγάλανα νερά και υπέροχο βυθό.

.
review us @
.
..
..
awards
.
..

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

* Απαραίτητα Πεδία

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly.